Lemmikin muistokivi - sydänmalli
Lemmikin muistokivi - sydänmalli Lemmikin muistokivi - sydänmalli Lemmikin muistokivi - sydänmalli Lemmikin muistokivi - sydänmalli Lemmikin muistokivi - sydänmalli Lemmikin muistokivi - sydänmalli Lemmikin muistokivi - sydänmalli Lemmikin muistokivi - sydänmalli Lemmikin muistokivi - sydänmalli Lemmikin muistokivi - sydänmalli Tassu Tassu/Sydän Enkelikissa Kissa ja perhonen Kissan silhuetti Nukkuva kissa Kirjasin 1 Kirjasin 2 Kirjasin 3 Kirjasin 4 Kirjasin 5

Lemmikin muistokivi - sydänmalli

100% käsityötä
15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Muistokivi lemmikillesi

Toimitusaika 15 - 30 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Lemmikin muistokivi

Kun on lemmikkisi aika tullut lähteä sateenkaarisillall!

Lemmikin muistokivi - kaiverrettu kauniiseen liuskekivisydämeen.


Liuskekivi on käsin leikattu liuskekivestä sydämen muotoon  ja kaiverrettu käsityönä sinun valitsemallasi muistolausetekstillä.

Muistolauseet voidaan kaivertaa haluamasi tekstillä. Kirjoita tekstit tilauksen yhteydessä. Huomaa, että mitä enemmän tekstiä kirjoitat, sitä pienemmäksi se tulee.

Valittavanasi on viisi erilaista tekstityyppiä.

Voit myös valita loppuunsopivan painetun kuvan. Valittavana on Koiran tassu, koiran tassu ja sydän, enkelikissa, kissa ja perhonen, kissan silhuetti, nukkuva kissa. Tai olla ottamatta kuvaa ollenkaan.

Mitat: 10x10 x 0.4 - 0.5 cm


Esimerkki lemmikinmuistokiven:

Lemmikin nimi

syntymävuosi - kuolinvuosi

Muistolause

(painokuva)HUOMAA! Tämä tuote on valmistettu käsin luonnollisesta materiaalista, liuskekivestä, joten muistolaatoissa esiintyy eroja (kuten rakenne, leikkaus ja sileys). Valokuva on vain esimerkki.

Muistokivi on 100% käsityötä joten tilauksessa saattaa mennä 3-4 viikkoa postituksineen. Pyrimme mahdollisimman nopeaan toimitukseen.


Pituus:
2.7 cm
Korkeus:
15 cm
Leveys:
15 cm
Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet