Black Horse linimentit hevoselle - Jäälinimentti, Arnica linimentti, Inkiväärilinimentti, Kaksiteholinimentti+MSM - min 2 kpl:tta
Black Horse linimentit hevoselle - Jäälinimentti, Arnica linimentti, Inkiväärilinimentti, Kaksiteholinimentti+MSM - min 2 kpl:tta Black Horse linimentit hevoselle - Jäälinimentti, Arnica linimentti, Inkiväärilinimentti, Kaksiteholinimentti+MSM - min 2 kpl:tta Black Horse linimentit hevoselle - Jäälinimentti, Arnica linimentti, Inkiväärilinimentti, Kaksiteholinimentti+MSM - min 2 kpl:tta Black Horse linimentit hevoselle - Jäälinimentti, Arnica linimentti, Inkiväärilinimentti, Kaksiteholinimentti+MSM - min 2 kpl:tta

Black Horse linimentit hevoselle - Jäälinimentti, Arnica linimentti, Inkiväärilinimentti, Kaksiteholinimentti+MSM - min 2 kpl:tta

BIOFARM
10,60 €
Sisältää alv. 14.00 %

Black Horse linimentit hevoselle

Toimitusaika 7 - 15 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 6416225310406, 6416225310246, 6416225310277, 6416225310208

Ice Booster Jäälinimentti 500ml

Nopeaan rasituslämmön poistoon.

Käyttöohje: Voitele nivelet, jänteet ja jännetupet huolellisesti. Tehokas vaikutusaika 3-6 tuntia. Suositellaan käytettäväksi myös lihassärkyjen yhteydessä.

Vältä aineen joutumista silmiin tai suuhun, käytä kertakäyttökäsineitä.

Sisältö: Mentolia, eukalyptusöljyä, isopropanolia, glyseriiniä, sakeuttamisainetta ja elintarvikeväriä.


Arnica linimentti 1L

Arnica linimentti soveltuu kovan rasituksen aiheuttamaan kipeytyneiden lihasten ja erilaisten urheiluvammojen kuten lihasruhjeiden, venähdysten, nyrjähdysten hoitoon. Linimentti tehostaa ihon
verenkiertoa ja auttaa vähentämään turvotusta, nopeuttaa ihonalaisten verenpurkaumien hajoamista ja kudoksen tervehtymistä.

Käyttöohje: Hiero linimenttiä hoidettavalle hevosen ihoalueelle ja annetaan aineen vaikuttaa. Linimentin tehoa voidaan lisätä hengittävällä lämpökääreellä. Ei saa käyttää rikkoutuneelle iholle. Ei nautittavaksi. Vältä aineen joutumista silmiin. Ei lasten ulottuville. Suositellaan levitettäväksi kertakäyttökäsineitä käyttäen.


Inkiväärilinimentti 1L

Black Horse MSM Inkiväärilinimentti on kaksitehoinen, inkivääriä sisältävä, linimentti, jolla käsitellään hevosen
rasittuneita niveliä, jänteitä ja lihaksia. Ensin linimentti vaikuttaa viilentävästi, laskien turvotusta ja rasituslämpöä.
Lämmittävä vaikutus auttaa poistamaan nesteitä, laukaisemaan lihasjännitystä ja rentouttaa lihaksia. Inkiväärillä on tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia, se myös lisää pintaverenkiertoa. Inkiväärin luontaisesti sisältämä kapsaisiini on luokiteltu doping-aineeksi.

Käyttöohje: Hevosen lihaksiin ja jalkoihin hierotaan linimenttiä ja annetaan sen vaikuttaa. Tehoa voidaan lisätä
hengittävällä lämpökääreellä. Ei rikkinäiselle iholle, silmiin tai limakalvoille. Suositellaan suojakäsineiden käyttöä.
Vaarallista nautittavaksi. Ei lasten ulottuville. Säilytä suojassa auringonvalolta. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä.
Tupakointi kielletty. Vältettävä päästämistä ympäristöön.
Sisältää: Vettä, Isopropyli alkoholia, Glyceriniä, Inkivääri juuriuutetta, Menthol, Triethanolaminia, Metyylisulfonyylimetaani (MSM), Carbomeria, elintarvikeväriä.


Kaksiteholinimentti +MSM 1L

Hoitaa hevosten lihakset, jänteet ja nivelet kuntoon rasituksen jälkeen tehokkaasti.

BF-kaksiteholinimentillä hoidetaan hevosten niveliä, jänteitä ja lihaksia kovan rasituksen jälkeen. Ensiksi vaikuttavat viilentävät aineosat turvotusta ja tulehdusta laskien. Tämän jälkeen alkaa lämmittävä ja rentouttava vaikutus, joka pohjautuu erilaisiin eteerisiin öljyihin. Nämä mm. Alentavat rasituslämpöä, laukaisevat lihasjännitystä ja poistavat nesteitä.

Käyttöohje:  Hevosen lihakset ja jalat hierotaan linimentillä ja annetaan aineen vaikuttaa. Linimentin tehoa voidaan lisätä hengittävällä lämpökääreellä.

HUOM! Ei rikkinäiselle iholle. Vaarallista nautittavaksi. Varottava aineen joutumista silmiin.
Vaikuttavat aineosat (mm.): Isopropanoli, Mentholi, Kamferi, Eucalyptus, Metyylisulfonyylimetaani (MSM)

Pituus:
10 cm
Korkeus:
20 cm
Leveys:
10 cm
Paino:
1.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua