Arion Original Adult Large Lohi & Riisi 12kg
Arion Original Adult Large Lohi & Riisi 12kg Arion Original Adult Large Lohi & Riisi 12kg Arion Original Adult Large Lohi & Riisi 12kg Arion Original Adult Large Lohi & Riisi 12kg

Arion Original Adult Large Lohi & Riisi 12kg

Arion
58,90 €
59,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

Arion Original Adult Large Lohi & Riisi 12kg

Toimitusaika 3 - 6 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 5414970055413

Arion Original Adult Large Lohi & Riisi 12kg aikuisille isokokoisille koirille joiden paino on 25-45 kg. Gluteeniton, ei sisällä vehnää tai maissia. Eläinvalkuaisten osuus kokonais proteiinipitoisuuksista n.80%.

  • Gluteeniton
  • Runsaasti lihaa
  • Lisää aktiivisuutta
  • Suojaa niveliä
  • Edistää ihon ja turkin terveyttä

 ARION Original Adult Large Lohi & Riisi on gluteeniton täysravinto aikuisille suuri kokoisille koirille. Tuote ei sisällä laisinkaan vehnää, maissia tai soijaa. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty keinotekoisia säilöntä, väri- tai makuaineita. Tällä tavalla Arion Original auttaa vähentämään ruoka-aineherkkyyksiä. Sopii erityisen hyvin herkille ja kuivaihoisille koirille sekä allergisille. Arion Original sisältää myös runsaasti laadukkaita ja maukkaita eläinproteiineja n. 80 %, joista suurin osa saadaan suuresta määrästä laadukasta lihaa. Riittävästi aminorasvahappoja ?3 ja ?6 terveelle turkille ja iholle.


Suuret koirat kuljettavat enemmän painoa ja ovat siksi alttiimpia nivelongelmille kuin pienemmät koirat. Tämä voi aiheuttaa epämiellyttäviä kipuja koiralle ja rajoituksia sen aktiivisuuteen. ARION Original Large -ruokaan on lisätty glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia pitämään nivelet vahvoina ja joustavina. Niiden avulla koirasi voi elää aktiivista ja onnellista elämää!


Koostumus: Riisi (50%), lohi (kuivattuna 29%), eläinrasva, hydrolysoitu eläinvalkuainen, herne, juurikasmassa, kasvikuitu, kalsiumkarbonaatti, oluthiiva, natriumkloridi, kalaöljy, dikalsiumfosfaatti, kaliumkloridi, vihreä tee, kondroitiinisulfaatti, fruktooligosakkaridi, mannaanioligosakkaridi, rypälesiemenuute, rosmariiniuute.

Ravintoainekoostumus: Valkuaisaine 25%, rasva 12%, hehkutusjäännös 7%, kuitu 2,5%, Kalsium 1,5%, fosfori 0,9%

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet /kg: 20.000 Vitamiini A (Ky), 1.700 Vitamiini D3 (Ky), 130 mg Rauta (mg/kg) (Rauta sulfaattimonohydraatti), 16 mg Kupari (mg/kg) (Kuparisulfaattipentahydraattina), 220 mg Sinkki (mg/kg) (Sinkkioksidi), 9 mg Mangaani (mg/kg) (Mangaanioksidi), 3,5 mg Jodi (mg/kg) (Anhydrous calcium iodiat), 0,25 mg Seleeni (mg/kg) (Natriumseleniitti). Sisältää EU: n sallimia antioksidantteja (E-vitamiini)

Metabolinen energia (Kcal/kg) 3504


Pituus:
346 mm
Korkeus:
407 mm
Leveys:
576 mm
Paino:
12 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Talvi-Ale!