Vilperi-koirankoppi
Vilperi-koirankoppi Vilperi-koirankoppi Vilperi-koirankoppi Vilperi-koirankoppi Vilperi-koirankoppi Vilperi-koirankoppi Vilperi-koirankoppi

Vilperi-koirankoppi

100% käsityötä
394,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kotimaista käsityötä, tilauksesta sinulle valmistettu

Toimitusaika 14 - 21 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Vilperi-koirankoppi

Laadukas lämpöeristetty koirankoppi koirallesi! Tässä kelpaa “Mustin” yöpyä talven pakkasilla ja seisoa vahdissa kopin katolla.

Kuvaus

Tästä tyylikäs ja toimiva lämpöeristetty koirankoppi pihallesi. Sisätila on jaettu väliseinällä eteiseen ja makuutilaan. Makuutilassa muovi-ikkuna ja menoaukko suojattu läpinäkyvillä taipuisilla muoviläpysköillä.

Kopissa on ulkoverhous kestävää UTV-paneelia ja sisäseinät kosteudenkestävää öljykarkaistua kovalevyä. Lattiassa filmivaneri. Seinät eristetty 20mm Styroksilla ja lattia 30mm Finnfoamilla. Kaikki eristeet on saumattu huolellisesti uretaanivaahdolla. Lisäksi yläosa on eristetty solumuovilla.

Huopakatto eristetty ja irroitettavissa kopin siivoamista varten. Koirankoppi perustetaan betonilaattojen päälle ja väliin laitetaan bitumihuopakaistaleet.

Mitat
Leveys 120 cm, Syvyys 80 cm, Korkeus edestä 80 cm ja takaa 66 cm.
Makuutila sisällä 64 × 62 cm.
Oviaukko 30 × 40 cm. Väliseinän kulkuaukko 32 × 36 cm. Ikkuna 28 × 26 cm.
Katto 140 × 110 cm.

Lisätiedot
Pohjamaalaus sisältyy kaikkiin toimituksiin. Toimitamme myös valmiiksi pintamaalattuna!
Toimitetaan elementteinä, sisältäen kaikki tarvittavat elementit: ulkoseinät, väliseinän, lattian ja katon huopakatteineen.


Painekyllästetty terassi tilattavissa lisävarusteena.

Vilperi-koirankoppi toimitetaan rahtina valitsemasi toimitusalueen mukaan. Tuote ei ole tilattavissa, postin, matkahuollon tai DB Schenkerin kautta.


Paino:
25 kg
Arvostelut 0 arvostelua