Kissanhiekka Biokat´s classic Fresh 3 in 1, 10 L
Kissanhiekka Biokat´s classic Fresh 3 in 1, 10 L

Kissanhiekka Biokat´s classic Fresh 3 in 1, 10 L

Biokat´s
8,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kissanhiekka Biokat´s classic Fresh 3 in 1 10 L

Toimitusaika 4 - 9 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää
Tuotenumero 4002064614748

Biokat´s classic Fresh 3 in 1 10 L

Tuotekuvaus:

Ihastu juuri leikatun ruohon ja aamuisten kastepisaroiden erityiseen yhdistelmään. Tuoreet yrtit, valkoiset kukat ja tuulahdus myskiä muistuttavat uskomattoman kauniista keväästä.
Keväältä tuoksuva Biokat’s Classic fresh on tunnettu AromaProtectFormula™ -ominaisuudestaan. Se sitoo luotettavasti epämiellyttäviä hajuja ja päästää ihanan kevään tuoksun valloilleen. Kissojen hygienista vastaavien asiantuntijoidemme kehittämä Biokat’s AromaProtect Formula™ sitoo hajuja pitkään!

Millainen on Biokat’s 3in1 Hygiene Formula™?
Biokat’s Classic fresh -kissanhiekassa on 3 eri raekokoa:
- Karkeissa rakeissa on erityisen paljon suuripintaisia huokosia. Nämä huokoset imevät nesteitä ja hajuja sienen tavoin. Kourallisella karkeita rakeita on yhtä suuri pinta-ala kuin kokonaisella jalkapallokentällä!
- Keskikarkeat rakeet ovat erittäin hyvin paakkuuntuvia. Keskikarkeat rakeet painautuvat tiiviisti yhteen ja antavat muodostuvalle paakulle lujan pidon heti, kun tämä raekoko joutuu tekemisiin nesteiden kanssa.
- Hienot rakeet lisäävät riittoisuutta. Ne jakautuvat tasaisesti koko hiekkaan ja tukevat keskikarkeita ja karkeita rakeita niiden optimaalisessa toiminnassa.

ECOCARE AWARD 2012 -voittaja Biokat’s on Saksan kestävyystuotemerkki 2012.
Lisätietoja osoitteessa www.biokats.info.


Hävitä kissanhiekka kotitalousjätteen tai biojätteen mukana (huomioi paikalliset määräykset). Ei saa hävittää WC:n kautta!
Säilytä pakkaus lasten ja eläinten ulottumattomissa - tukehtumisvaara! Säilytetään kuivassa.

Pituus:
10 cm
Korkeus:
25 cm
Leveys:
40 cm
Paino:
10 kg
Arvostelut 0 arvostelua