Nutrolin Skin & Coat 1000 ml (1 L)
Nutrolin Skin & Coat 1000 ml (1 L)

Nutrolin Skin & Coat 1000 ml (1 L)

Nutrolin
Tuotetta rajoitettu erä.
52,90 €
59,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

Nutrolin Skin & Coat 1000 ml (1 L)

Toimitusaika 4 - 9 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Nutrolin Skin & Coat 1000 ml (1 L)

Nutrolin™

  • sisältää erittäin paljon iholle ja turkille välttämättömiä rasvahappoja
  • ei sisällä lohiöljyä, sopii kala-allergikoille
  • ei rasvoita tai pehmennä turkkia
  • luonnollisia antioksidantteja

Terve iho ja kiiltävä turkki

Nutrolin sarjan iho- ja turkkiöljy vahvistaa koiran ihon luonnollista suojamekanismia, jonka ansiosta iho pystyy pitämään kosteuden paremmin ja suojautumaan ulkoisia allergeeneja vastaan. Samalla koiran anturat tulevat sileämmiksi ja kestävämmiksi. Hilseily loppuu, karvanlähtö vähenee ja turkki tulee rodunomaiseksi, korostaen turkin luontaista rakennetta.  Nutrolin Iho ja turkki ravintoöljy ei pehmennä tai rasvoita turkkia.

Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja sisältäviä puhtaita kasviöljyjä

Nutrolin Skin & Coat on ravintoöljyseos puhtaista kasviöljyistä. Se sisältää välttämättömiä rasvahappoja (LA ja ALA eli linoleenihappo ja alfalinoleenihappo) sekä niiden aineenvaihduntatuotteita (ihon aineenvaihdunnalle tärkeät GLA ja SDA). Seosta on täydennetty luonnollisella tokoferolipohjaisella antioksidanttipaketilla. Kliininen seuranta ja tutkimustulokset ovat osoittaneet saman minkä asiakaspalautekin: tämä ravintoöljy toimii erinomaisesti.

Nutrolin®-sarjassa on viisi erilaista tieteeseen perustuvaa rasvahappovalmistetta koirille, kolme hevosille ja kaksi kissoille. Tuoteet auttavat täydentämään eläimen ravitsemusta läpi elämän ikäkausi- ja erityistarpeiden mukaan. Nutrolin®-tuotteet ovat eri öljyjen seoksia, ja niihin on lisätty muita luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ja tehostavat rasvahappojen vaikutuksia. Jokainen Nutrolin®-tuote on siten paljon enemmän kuin tavallinen rasvahappovalmiste. 

Pituus:
8 cm
Korkeus:
25 cm
Leveys:
8 cm
Paino:
1300 g
Arvostelut 0 arvostelua