CLINIVET Adult Energy 14 kg
CLINIVET Adult Energy 14 kg CLINIVET Adult Energy 14 kg

CLINIVET Adult Energy 14 kg

CLINIVET
68,50 €
69,90 €
Sisältää alv. 14.00 %

Aktiivisen koiran täysravinto.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 4 kpl
8%
+ 3 kpl
4%
Toimitusaika 7 - 15 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

CLINIVET Adult Energy on täysravinto, joka on luotettavasti aina huippulaatua. Se sisältää runsaasti helposti sulavaa, laadukasta kananlihaa ja terveellistä ruskeaa riisiä. CLINIVET Adult Energy on täydellinen valinta kaikille liikuntaa harrastaville koirille, jotka tarvitsevat lisätukea lihasten jaksamiseen, lihasten palautumiseen rasituksen jälkeen ja lihaskramppien ehkäisyyn. Siinä on mukana ylivoimainen voitelupaketti nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään aktiivisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina. CLINIVET Adult Energy on hypoallergeeninen täysravinto, joten voidaan suositella myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

Terveyshyödyt

  • Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  • Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
  • Sisältää todellisen tehopaketin nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat aktiivisen koiran nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
  • Antioksidantit A, C ja E-vitamiini tukevat luonnollista immuunijärjestelmää
  • Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat suolistobakteerikannan tervettä toimintaa
  • Korkea lihapitoisuus ja helposti sulava proteiini vahvistavat lihaksia
  • Sisältää runsaasti vitamiineja ja hivenaineita, jotka tukevat lihasten jaksamista ja ehkäisevät lihaskouristeluja (kramppeja)
  • Optimaalinen pH-tasapaino ja mineraalit tukevat luustoa ja auttavat palautumaan rasituksesta
  • Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (34%), ruskea riisi (23%), maissi, kanan rasva (4%), kokojyväkaura, sokerijuurikas, hydrolisoitu kana (3%), kuivattu panimohiiva, kuivattu kananmuna, kuivattu kala, kokonainen pellavansiemen, kivennäisaineet, lohiöljy, prebiootti MOS (305 mg/kg), prebiootti FOS (305 mg/kg), glukosamiini (200 mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM) (200 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (150 mg/kg), yucca-uute (140 mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 28%, raakaöljy ja -rasva 12%, raakatuhka 7%, raakakuitu 2,5%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,850iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 110iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, natriumseleeni 0,49mg.


Pituus:
35 cm
Korkeus:
41 cm
Leveys:
58 cm
Paino:
15 kg
Arvostelut 0 arvostelua