Verkkokauppa 

Keijumäen Lemmikkipalvelut (Y-tunnus 1138843-4, Kailantie 4, 17410 Viitaila, puh: 045 691 0300,  s-posti: kotiposti@keijumaen.fi) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

Tilaus-ja maksuvahvistus 

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteenantamista tilauksen yhteydessä. 

Toimitustavat ja -kulut 

Tilauksesi toimituskulut näet toimitustapaa valittaessa. Toimitamme tilaukset postin kautta tai tilaukset voidaan itse noutaa ilman toimituskuluja myyntivarastostamme (Kailantie 4 B, Viitaila) tai vaihtoehtoisesti Asikkalan kunnaneläinlääkäriltä (Kanavatie 11, Vääksy), Vääksyn Viherkukka Oy (Rusthollintie 1, Vääksy) tai AMR tallilta (Pajatie 39, Iso-Äiniö). 

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 3-14 päivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.  

Peruutusoikeus ja palautusehdot 

Teillä on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen keijumaen@kotiposti.net tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. 

Jos haluatte palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.  Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen. 

Palautusosoite:
Keijumäen Lemmikkipalvelu 

Kailantie 4 B, 17410 Viitaila 

Lunastamatonpaketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 7 euron maksun. 

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti. Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissamainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.